Segers Groenaanneming

Draadgaas is de beste, economische en meest diervriendelijke omheining!

Bij een draadgaas omheining van Segers Groenaanneming kies je tussen ronde kastanje of Robina palen met een diameter van 8/10cm en 10/12cm en een lengte van 1,8m tot 2,5m. De afmetingen zijn afhankelijk van de draadhoogte. De palen zijn steeds ontschorst en gepunt.

Standaard plaats je best elke 3 meter een paal voor een goede lengte- breedte verhouding. In de hoeken plaatsen we altijd langere palen dan de tussenpalen omdat daar de meeste druk op komt.

De schoren voorzien we in de hoeken, aan begin- en eindpunten en elke 50m in rechte lijn. De palen trillen we altijd in de grond voor een stevige en duurzame plaatsing.
De gaashoogte varieert van 80cm tot 1,4m. De onderste horizontaaldraden zitten dichter bij elkaar dan de bovenste, omdat onderaan een groter veekerend vermogen nodig is dan bovenaan.

De draaddiameters gaan van 2,5 tot 3,9mm en de draden zijn altijd 'heavy galvanised'.

Om je draadgaas omheining compleet te maken, kan je ze natuurlijk best voorzien van een geschikte poort. Ook hiervoor kan je bij ons terecht!

Wil je graag meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van draadgaas hekwerk? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!