Segers Groenaanneming

Kastanje omheining, een eeuwenoude klassieker die vandaag nog steeds veel gebruikt wordt!

Bij Segers Groenaanneming in Zonnebeke (West-Vlaanderen) kan je terecht voor de plaatsing van jouw kastanje omheining. De eindeloze mogelijkheden, landelijke en mooie uitstraling van een kastanjehouten afsluiting maken het een populair type hekwerk!

Kenmerken en afmetingen

Een kastanje omheining / afsluiting wordt gemaakt van gekliefde en gepunte kastanje latten. De latten worden met elkaar verbonden met een dubbele gegalvaniseerde getorste ijzerdraad.

Het hekwerk bevestigen we met de punten naar boven aan kastanje palen. De punten aan de latten zorgen voor een eleganter uitzicht.

De tussenafstand van de latjes is 4 à 5cm of 7 à 8cm.
De verschillende hoogtes zijn:
1m, 1,20m, 1,50m ,1,75m en 2m
Toepassing
Kastanje hekwerk vind je vooral terug als omheining voor moestuinen, volkstuinen, kippenrennen, kennels, vijvers en zwembaden.

Er zijn veel meer mogelijkheden met dit hekwerk, namelijk als bescherming van boomstammen of als zicht- en windscherm en haagsteun.

Misschien vind je het wel een leuk idee om het hekwerk te gebruiken als ventilerende wand voor houtstapels, composthopen en zelfs stallen? Zo krijgt uw houtstapel of composthoop meteen een hele nieuwe look.

Een prima combinatie met deze omheining is de kastanje poort. Op die manier integreer je jouw poort perfect in je omheining.

Heb je interesse in een kastanjehouten afsluiting? Aarzen dan zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of een gratis offerte!